Minuli petek je svoja vrata odprla jubilejna 30. trgovina pod okriljem podjetja Kea d.o.o.. Ponosni smo, da bomo odslej prisotni tudi v Lendavi, kjer se novi Supermarket Kea razprostira na kar 1300 kvadratnih metrih prodajnih površin.

Zelo so ponosni na njihovo pekarno, kjer kupce vsak dan pričakujejo sveži in okusni pekovski izdelki, prav tako pa tudi na odlično založeno mesnico, kjer lahko tudi najzahtevnejši kupci najdejo vse za odlično kosilo ali družinski piknik. V prodajalni je kupcem na voljo najmanj 70 % izdelkov domačega porekla, k sodelovanju pa so povabili celo vrsto lokalnih ponudnikov dobrot – od domače moke, testenin, mesnih izdelkov, marmelad, piškotov itd.

Vsem sodelavcem se iskreno zahvaljujejo za odlično opravljeno delo pri urejanju novega Supermarketa Kea, kjer bo – tako kot v vseh njihovih trgovinah – skrb za kupce primarnega pomena. Seveda pa se iskreno zahvaljujejo tudi vsem kupcem, ki so jih že v petek obiskali v zelo velikem številu. Sodeč po njihovih nasmeških, so bili z novo trgovino zelo zadovoljni.