Sobota, 20 Januar 2018
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
sola.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Deset tisoč jih je jedlo bograč PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 28 Avgust 2017 07:34

Lendavsko staro mestno jedro je v soboto gostilo tradicionalno tekmovanje v kuhanju bograča, Bogračfest, ki je v Lendavo na sončno soboto privabil kar 91 tekmovalnih ekip iz Slovenije, Madžarske in Hrvaške. Te so od dopoldneva pripravljale to priljubljeno jed na žlico, ki so jo nato postregli okrog 10 tisoč obiskovalcem. Ti so še enkrat več dokazali, da Lendava ne nosi zastonj naziva Svetovna prestolnica bograča.

Več ...
 
Kupnina za industrijsko čistilno napravo še ni plačana PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 25 Avgust 2017 07:58

Podjetje Petios v lasti Boštjana Ritupera za industrijsko čistilno napravo, ki jo je kupilo v stečajnem postopku Nafte Petrochem, do danes še ni plačalo kupnine v višini 253 tisoč evrov, rok za to pa se je iztekel 9. avgusta. Kot je povedal stečajni upravitelj Silvo Zorec je kupec, s katerim je pogodbo podpisal maja, prejšnji teden še zagotavljal, da bo izpolnil pogodbeno obveznost.

Več ...
 
Odbojkarski tabor v Lendavo privabil mlade športnike PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 23 Avgust 2017 07:21

OK Lendava je lansko leto prvič izvedel odbojkarski tabor, ki je bil obiskan nad pričakovanji, zato so se odločili s taborom nadaljevati in ga izvajati tradicionalno. Kot pravijo organizatorji tabora, bodo tabor v prihodnje vsebinsko in strokovno nadgrajevali, povabili ugledne predavatelje iz področja odbojke, fitnesa, športne psihologije, prehrane in drugih področij za uspešen razvoj odbojke v Lendavi.

Več ...
 
Lendava že kmalu v znamenju tretjega festivala Vinarium PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 23 Avgust 2017 07:22

Bograč bo v svetovni prestolnici bograča kuhalo okrog 80 ekip

Festival Vinarium, združuje najbolj prepoznavne lendavske prireditve, Bogračfest, Lendavsko trgatev, dneve odprtih vinotočev ter kulinarično ulico.

Več ...
 
Najboljšo ribjo juho skuhali gasilci iz Doline PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 Avgust 2017 07:28

Na travniku ob trgovini Pri žagi v Lendavi je Madžarska samoupravna narodna skupnost občine Lendava organizirala tradicionalno zabavno-kulinarično prireditev s tekmovanjem v kuhanju ribje juhe – ribje čorbe. Med 32 sodelujočimi ekipami je ocenjevalna komisija kot najboljšo izbrala jed, ki jo je skuhala ekipa Prostovoljnega gasilskega društva Dolina. Drugi so bili MMR-Hidak iz Lendave, tretja pa je bila ekipa sosednjega madžarskega mesta Lenti.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 228

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2018. lendava.net. Designed by Shape5.com