Sobota, 16 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
trojica2.jpg

Vrtne Hiše

Lendavskemu Varisu novo priznanje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 06 Oktober 2017 07:41

Podjetje Varis Lendava, ki je minuli teden prejelo tudi nagrado Združenja menedžerjev Vključi.vse, je danes prejelo novo priznanje Zavoda RS za zaposlovanje (ZZZS).
Gre za nagrado, ki pomeni priznanje delodajalcem oziroma partnerjem Zavoda, ki so pripomogli k doseganju njihovih strateških ciljev in se izkazali kot družbeno odgovorni.

»Zelo sem ponosna, da so prepoznali naš trud. Tovrstne nagrade so zelo pomembna spodbuda pri izdelavi gotovih kopalnic, ki so med vodilnimi v Evropi. Ponosni smo, da so naši izdelki lahko v prestižnih hotelih, kot sta Sheraton in Hampton by Hilton ter da to prepoznajo tudi pri nas,« je povedala Sabina Sobočan, direktorica družinskega podjetja Varis Lendava.

Družba Varis Lendava je ena od vodilnih gradbenih podjetij v Sloveniji. Je prejemnik certifikata Excellent SME GZS za poslovno odličnost in zlatega znaka za kakovost Pomurskega društva za kakovost, že dve leti zapored pa se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji (AAA). S skoraj 40-letno tradicijo je njihova blagovna znamka priznana po vsej Evropi, ki je tudi njihov glavni trg. Najpomembnejši izdelek Varisa Lendava so gotove kopalnice, ki so jih do danes izdelali že več kot 90.000. Pohvalijo se lahko da med drugim sestavljajo notranjost hotelov najbolj priznanih svetovnih verig, kot sta med drugim Sheraton in Hampton by Hilton. Ob tem proizvajajo tudi dizajnerske radiatorje, betonske elemente za skejtanje in pump tracke. V lendavskem podjetju imajo 261 zaposlenih in prav na področju zaposlovanja so pred kratkim prejeli tudi ugledno nagrado Združenja manager Vključi.vse.

VIR: Govori.se

 

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

TROICA Zaključki 2017

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com