Četrtek, 19 Oktober 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
trojica.jpg

Vrtne Hiše

lendava.net
Oškodovanim le delno povračilo natisni E-pošta

V Lendavi stanovalci za 17 tisoč evrov preplačali ogrevanje
Stanovalci v stanovanjskih blokih v Lendavi, ki so priključeni na kotlovnici v Tomšičevi in Župančičevi ulici, so zaradi uporabljene napačne priključne moči kotlovnic pri izračunu porabljene energije lani preplačali ogrevanje za nekaj več kot 17 tisoč evrov, stanovalci, ki so priključeni na kotlovnico v Tomšičevi ulici, za dobrih 15 tisoč evrov in za dva tisoč evrov stanovalci, ki se ogrevajo prek kotlovnice v Župančičevi ulici.

Več ...
 
Bliža se glasbeni spektakel pri Lendavi natisni E-pošta

Laibach, Let 3, Pankrti in The Exploited bodo glavni gostje mega spektakla Petroleum Beat 26. in 27. maja na spidvej stadionu v Petišovcih.
Sliši se kot nekaj neverjetnega, pa je vendarle res. Ljubiteljem glasbe na stičišču Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije se v kratkem obeta eden največjih glasbenih spektaklov v Pomurju vseh časov.

Več ...
 
Svečan podpis listine o sodelovanju natisni E-pošta

V Mestni hiši Lendava sta župan Občine Arad iz Romunije Gheorghe Falcă in župan Občine Lendava mag. Anton Balažek podpisala listino o sodelovanju, s katerim želijo ustvariti nove priložnosti za povezovanje in poglobiti medsebojno sodelovanje.

Sodelovanje med mestoma se je začelo že pred desetletjem, saj obe mesti mejita na Madžarsko in ju povezuje dvojezičnost in multikulturnost.

Več ...
 
NAFTA 1903 S TREMI TOČKAMI IZ MARTJANCEV; EKIPA IMA ŽE ZAGOTOVLJENO NAPREDOVANJE V 2. SNL natisni E-pošta

Dve točki naskoka ima trenutno vodilna lendavska Nafta 1903 več od drugouvrščene NŠ Mure in tretjeuvrščenih Odrancev. Lendavčani so tudi včerajšnje srečanje dobili, v zadnjem krogu pa v Lendavo prihaja za Nafto 1903 neugodna Polana. Nafta 1903 si je z včerajšnjo zmago sicer že zagotovila napredovanje v 2. slovensko nogometno ligo.
V včerajšnjem predzadnjem, 25. krogu 3. SNL -Vzhod, se je lendavska Nafta 1903 odpravila na gostovanje v Martjance. Lendavčani so se domov vrnili z novimi tremi točkami, enako uspešna pa sta bila oba zasledovalca, drugouvrščena NŠ Mura in tretjeuvrščeni Odranci. Prav zaradi navedenega, bo boj za prvaka toliko bolj napet. Vsa srečanja 25. kroga so bila odigrana včeraj ob 17.30 uri.

Več ...
 
Agrolit se širi v Mursko Soboto in Lendavo natisni E-pošta

Trgovini Agroopreme v Murski Soboti in Lendavi je prevzel Agrolit iz Litije. Gre za trgovini, ki sta bili v nekdanji državi sestavni del maloprodajne mreže v Sloveniji in tudi Jugoslaviji ene najmočnejših agrotehničnih trgovin Agrotehnike Grude. Po propadu te sta pristali pod okriljem Mercatorja in sta bili sestavni del veleprodaje Agroopreme Mercatorja. Z reorganizacijo Mercatorjevega sistema sta bili priključeni k Mercatorjevi Tehniki.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 223

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home DOMOV
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com