Sobota, 16 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
sodisce.jpg

Vrtne Hiše

lendava.net
Kupnina za industrijsko čistilno napravo še ni plačana natisni E-pošta

Podjetje Petios v lasti Boštjana Ritupera za industrijsko čistilno napravo, ki jo je kupilo v stečajnem postopku Nafte Petrochem, do danes še ni plačalo kupnine v višini 253 tisoč evrov, rok za to pa se je iztekel 9. avgusta. Kot je povedal stečajni upravitelj Silvo Zorec je kupec, s katerim je pogodbo podpisal maja, prejšnji teden še zagotavljal, da bo izpolnil pogodbeno obveznost.

Več ...
 
Lendava že kmalu v znamenju tretjega festivala Vinarium natisni E-pošta

Bograč bo v svetovni prestolnici bograča kuhalo okrog 80 ekip

Festival Vinarium, združuje najbolj prepoznavne lendavske prireditve, Bogračfest, Lendavsko trgatev, dneve odprtih vinotočev ter kulinarično ulico.

Več ...
 
Najboljšo ribjo juho skuhali gasilci iz Doline natisni E-pošta

Na travniku ob trgovini Pri žagi v Lendavi je Madžarska samoupravna narodna skupnost občine Lendava organizirala tradicionalno zabavno-kulinarično prireditev s tekmovanjem v kuhanju ribje juhe – ribje čorbe. Med 32 sodelujočimi ekipami je ocenjevalna komisija kot najboljšo izbrala jed, ki jo je skuhala ekipa Prostovoljnega gasilskega društva Dolina. Drugi so bili MMR-Hidak iz Lendave, tretja pa je bila ekipa sosednjega madžarskega mesta Lenti.

Več ...
 
Odbojkarski tabor v Lendavo privabil mlade športnike natisni E-pošta

OK Lendava je lansko leto prvič izvedel odbojkarski tabor, ki je bil obiskan nad pričakovanji, zato so se odločili s taborom nadaljevati in ga izvajati tradicionalno. Kot pravijo organizatorji tabora, bodo tabor v prihodnje vsebinsko in strokovno nadgrajevali, povabili ugledne predavatelje iz področja odbojke, fitnesa, športne psihologije, prehrane in drugih področij za uspešen razvoj odbojke v Lendavi.

Več ...
 
Lendava konec meseca v znamenju tretjega festivala Vinarium natisni E-pošta

Lendava, 15. avgusta - V Lendavi bo konec meseca tretji festival Vinarium, ki združuje najbolj prepoznavne lendavske prireditve, Bogračfest, Lendavsko trgatev, dneve odprtih vinotočev, kulinarično ulico, zabavne, mladinske in kulturne prireditve.Predsednik organizacijskega odbora festival Vinarium Igor Kolenko je povedal, da želijo s festivalom zaokrožiti turistično ponudbo Lendave, obuditi ohranjanje običajev in promovirati lokalno kulinariko.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 226

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

TROICA Zaključki 2017

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home DOMOV
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com