Sobota, 20 Januar 2018
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
trojica.jpg

Vrtne Hiše

lendava.net
Predsednik NK Nafte odstopil, kriza se nadaljuje natisni E-pošta

Potem ko je že kazalo, da je slovenski nogometni prvoligaš Nafta našel pot, da se izkoplje iz krize, je prišlo do preobrata. Nepreklicno je odstopil predsednik kluba Igor Magdič.
Odstop predsednika Igorja Magdiča je igralce Nafte zelo presenetil, saj ne napoveduje svetle prihodnosti. Denarnice nogometašev so že tako tanke, klub pa jim dolguje šest plač.
Kako sploh naprej?

Več ...
 
REZULTATI ZIMSKE FUTSAL LIGE MNZ LENDAVA 10/11 natisni E-pošta

7. krog: torek, 25.01.2011

LAKOŠ : ZEUS 007 LENDAVA 3:3
DANGRAD ČENTIBA : HOTIZA 3:7
NAFTA VETERANI : TORCIDA LAKOŠ 10:0
DRVARNICA KOBILJE : PP LENDAVA 7:3
TEAM BELUCCI LENTI : ODIGRALI SVOJE LENDAVA 2:7
Več ...
 
NK Nafta začela s tremi novinci natisni E-pošta

Nogometaši Nafte so v ponedeljek začeli s pripravami na drugi del sezone. Med ostali igralci je bilo moč zaslediti tri novince: Luko Prašnikarja, Dejana Komljenoviča in Nemanjo Jozića.
Potem ko je bila v četrtek zvečer vendarle znana usoda edinega prekmurskega prvoligaša, so Lendavčani v ponedeljek končno okusili slast prvega treninga v letu 2011. Po znanih turbulentnih obdobjih v Lendavi je bilo že prej znano, da Damir Rob v drugem delu sezone ne bo mogel računati na kralja strelcev elitne slovenske druščine, Jožeta Benka, Konstantina Vassiljeva, ki se seli na Apeninski polotok, Roka Buzetija, Tomaža Murka in Marka Balažica.

Več ...
 
D. Rob: Zavedam se, da bomo velika uganka natisni E-pošta

Za nogometaši edinega lendavskega prvoligaša so štirje treningi. Strateg Lendavčanov je s pristopom igralcev zadovoljen, kmalu pa bo dokončno oblikovan igralski kader.
Dan D, oziroma dan, ko so na zelenice stopili igralci Nafte, se je vendarle zgodil v ponedeljek. Kot smo že poročali, je modro-beli dres sleklo osem igralcev, na uvodnem treningu pa je bilo moč zaslediti tri nova imena - Luko Prašnikarja, Dejana Komljenoviča in Nemanjo Jozića.
"Pomembno je, da smo z videnim zadovoljni. Prvoten občutek je, da fantje niso počivali, ampak so na prvi trening prišli primerno pripravljeni. Tako bomo lažje opravljali delo, ki nas sedaj čaka do začetka drugega dela sezone. Delamo po ustaljenem ritmu, saj treniramo dvakrat na dan in se poskušamo prilagoditi razmeram ter pogojem, ki jih imamo v Lendavi. Kombiniramo vadbo na igrišču z umetno travo in se poskušamo prilagoditi razmeram v našem športnem centru, ki smo ga poimenovali Naftanello," nam je vtise s treningov po dveh dneh uvodoma za Sportal razkril Damir Rob.

Več ...
 
Zaplet zaradi trupla na spornem ozemlju pri Hotizi natisni E-pošta

Potem ko so v soboto pri domačini pri Hotizi našli truplo 85-letne ženske, slovenski reševalci pa so ugotovili, da ji ne morejo več pomagati, so ogled dogodka opravili hrvaški varnostni organi.

Da je šlo za običajen postopek, ki velja na tem območju, je potrdil direktor Policijske uprave Murska Sobota Drago Ribaš.

"Preiskovalni sodnik za zadevo ni bil pristojen"

Tiskovni predstavnik Policijske uprave Murska Sobota Jožef Prša je ob tem povedal, da so o dogodku obvestili tudi preiskovalnega sodnika, ki pa je sprejel odločitev, da za zadevo ni pristojen.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 221 222 223 224 225 226 227 228 Naslednja > Konec >>

Stran 226 od 228

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home DOMOV
Copyright © 2018. lendava.net. Designed by Shape5.com