Sreda, 20 September 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
ulica2.jpg

Vrtne Hiše

lendava.net
Zahovič, Pavlin, Balažek: V Lendavi se bo igrala Liga prvakov, vstop brezplačen natisni E-pošta

Zahovič, Pavlin, Balažek: V Lendavi se bo igrala Liga prvakov, vstop brezplačen

Potem ko se je NK Maribor uvrstil v prestižno Ligo prvakov, je pravico do nastopa v mladinski ligi prvakov – Uefa Youth League dobila njihova mladinska selekcija, ki bo tekme odigrala v Lendavi.

Več ...
 
Ecos s pritožbo spet ustavil stečaj natisni E-pošta

Podjetje Ecos, ki ima v lasti lendavsko bioplinarno, se je spet pritožilo zoper sklep murskosoboškega okrožnega sodišča o začetku stečajnega postopka, ki je bil objavljen 2. avgusta. To so nam potrdili pri odvetniški pisarni stečajnega upravitelja Matjaža Nanuta. Kot smo že poročali, se je podjetje pritožilo tudi zoper prvi sklep sodišča, ki je bil objavljen 21. aprila, višje sodišče pa je potem odločilo, da se sklep razveljavi in se zadeva vrne v ponovno odločanje.

Več ...
 
Denar madžarske vlade ljudem iz pomurske regije natisni E-pošta

Madžarska vlada je namenila 1,5 milijona evrov pomoči dvojezičnemu območju v Prekmurju za vlaganja v kmetijstvu, gospodarstvu in turizmu. Na razpis je prispelo 166 vlog, prvih 143 prosilcev, ki lahko pričakujejo do 20 tisoč evrov finančne pomoči, je že podpisalo pogodbe. Njihova imena in višina odobrene pomoči so objavljeni na spletni strani Zavoda za regionalni razvoj madžarske narodnosti Lendava, prav tako imena tistih, katerih vloge niso bile ocenjene z zadostnim številom točk.

Več ...
 
Prej do informacij, prej do profita natisni E-pošta

Slovenija in Madžarska skušata v zadnjih letih na številne načine spodbuditi poslovno sodelovanje med gospodarstveniki na obeh straneh meje. To je tudi eno izmed poslanstev Madžarske nacionalne trgovske hiše, ki ima svoje predstavništvo, ki ga vodi Jozsef Hera, tudi v Lendavi.
Gre za institucijo madžarske države, ki se, kot poudarja njen predstavnik Peter Skapinyecz, primarno ukvarja s spodbujanjem izvoza malih in srednje velikih podjetij.

Več ...
 
Nujna obnova kulturnega doma Lendava se spet odmika natisni E-pošta

Več ponudnikov za obnovo, a postopek izbire še ni zaključen, zneski niso znani, pogodbo pa naj bi sklenili še ta mesec.

Na javno naročilo občine Lendava za obnovo lendavskega kulturnega doma se je odzvalo več ponudnikov. Koliko, občinska uprava ne razkriva, ampak pojasnjuje, da postopek izbire še traja, zanika pa, da bi ponudbe občutno presegle razpoložljiva sredstva in da zato ni mogoče zapreti finančne konstrukcije.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 222

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home DOMOV
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com