Sobota, 20 Januar 2018
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
trojica.jpg

Vrtne Hiše

Negotov začetek priprav Nafte, Balažic v Turčiji natisni E-pošta
Sample Image
Odgovor glede začetka priprav lendavske zasedbe zaradi obilice finančnih težav še vedno visi v zraku. Da se bodo Lendavčani po zimskem počitku zbrali v torek, 11. januarja, je tako vse manj možnosti.
Po predčasno končanem jesenskem delu sezone je bilo več kot jasno, da se bodo nogometaši Nafte pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone vnovič sestali v torek, 11. januarja, ob 11. uri.
Zaradi že znanih finančnih težav in dolgov, ki znašajo krepko čez milijon evrov, Lendavčani začetek priprav na omenjen datum bržkone ne bodo pričakali. Razmere so namreč več kot nevzdržne, vodstvo lendavskega prvoligaša pa glavnim akterjem daje prazne obljube, a od slednjih, vsaj danes, ni izpolnjenega še nič.

M. Balažic na preizkušnji v Turčiji

Glede na silno slabe razmere in prazne obljube je več kot jasno, da bodo igralci težili k iskanju boljših klubov. Jože Benko, prvi strelec elitne slovenske druščine v jesenskem delu sezone, in Konstantin Vassiljev, eden najboljših tujcev na slovenski prvoligaški sceni, sta nedvomno najbolj vroča igralca lendavske zasedbe, ki se bosta v primeru nerešitve kaotičnih razmer v edinem prekmurskem prvoligašu bržčas podala na bolje.

Eden od čete Damirja Roba, ki se že nahaja na preizkušnji v tujini, natančneje v Turčiji, pa je Marko Balažic. Šestindvajsetletni branilec je v tujino prispel v četrtek zvečer, v domovino pa se bo bržkone vrnil po enotedenskem dokazovanju.

Vir: Pomurje.si

 
Home
Copyright © 2018. lendava.net. Designed by Shape5.com