Četrtek, 14 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
gorice.jpg

Vrtne Hiše

Novi predsednik NK Nafta PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 21 Junij 2017 09:52

Po volilni skupščini ND Lendava 1903 je novi predsednik NK Nafta 1903 postal Madžar Gabor Vegh, lastnik ZTE-ja iz Zalaegerszega.
Na volilni skupščini, ki jo je kot predsedujoči v za vse prisotne mnogo premajhni press sobi lendavskega stadiona vodil Janos Bukovec, so med drugim razrešili dosedanje vodstvo in izvolili novo. Predsednik je postal večini doslej neznani Madžar Gabor Vegh, sicer lastnik drugoligaša ZTE-ja iz Zalaegerszega, s katerim bi Nafta v bodoče tesno sodelovala.

Vegh je v načrtu za leto 2017 obljubil, da si bo skupaj z vsemi v vodstvu Nafte prizadeval za čimprejšnjo ustanovitev mlajših selekcij, za katere bodo igralce črpali iz lokalnega okolja, sam pa bi lahko iz Madžarske pripeljal trenerje, ki bi pomagali domačim nogometnim delavcem. Poudaril je, da bosta nogometna akademija in nogometna šola Nafte eno in isto, se pravi, neposredno povezana. Obljubil je tudi dodatno izboljšanje infrastrukture lendavskega stadiona in gradnjo pomožnih igrišč.
Pri članski ekipi Nafte je mnenja, da je treba najprej iz nje narediti stabilnega drugoligaša, in šele potem, ko bodo urejeni tudi vsi prej našteti temelji, se lahko moštvo poteguje za uvrstitev v prvo ligo. Ob menjavi vodstva so bili razrešeni tudi nekateri dosedanji člani upravnega odbora, med katerimi je bil tudi Srečko Ilić, v novem upravnem odboru pa je ostal Igor Magdič, sicer medijski predstavnik NK Nafta. Podpredsednik Nafte je postal Štefan Sobočan.
Vir Pomurje.siSave

 
Home Zadnje Novice Novi predsednik NK Nafta
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com